O nama

Noess Design je tvrtka za dizajn interijera posvećena stvaranju harmoničnih, skladnih i toplih interijera koji šire ugodno ozračje i podržavaju dobrobit korisnika

Nudimo sveobuhvatne usluge dizajna interijera, od kreiranja estetski ugodnih i funkcionalnih prostora do detaljne tehničke dokumentacije i nadzora nad izvedbom.

Surađujemo s vama kroz sve faze projekta, od ideje do realizacije, uz korištenje 3D vizualizacija za lakšu vizualizaciju budućeg prostora.

Osnovni princip našeg rada je uključivanje što više elemenata prirode u projekte interijera, koristeći prirodne materijale i biomorfne oblike.
U svojim projektima pridržavam se pravila struke pri čemu implementiram svoju kreativnu stranu i nastojim postići estetski sklad i harmoniju
-Nina Šibarević, vlasnica

O nama

Njegujemo moderni i minimalistički stil, ali uz duboko poštovanje lokacije na kojoj se objekti nalaze, uklapanjem motiva karakterističnih za područje u dizajn, čime se stvara jedinstven spoj lokalnog i modernog.


Naši temeljni principi su:

• Unošenje elemenata prirode: koristimo prirodne materijale poput kamena i drveta te biomorfne oblike kako bismo stvorili toplinu i ugodu u interijeru.

• Moderni i minimalistički stil: cijenimo čistu estetiku, ali se prilagođavamo i lokaciji objekta, uključujući lokalne motive i boje.

• Holistički pristup: dizajn se ne odnosi se samo na estetiku, već i na sva osjetila. Kroz vizualni aspekt, miris svijeća i eteričnih ulja, opuštajuću glazbu, ukusnu hranu i raznolike teksture materijala, u našem radu se trudimo aktivirati sva osjetila.

• Biofilni dizajn: težimo većoj povezanosti s prirodom pa unosimo biljke karakteristične za naše, mediteransko podneblje, poput masline, lavande, ružmarina i kadulje. Pridajemo veliku važnost prirodnim materijalima i bojama inspiriranim prirodom te potičemo prirodnu svjetlost i veći protok zraka.

• Vernakularni dizajn: koristimo lokalne materijale i dizajn sukladan klimatskom podneblju.

O meni

O meni

Ja sam Nina Šibarević, vlasnica Noess Designa, magistra inženjerka građevinarstva s dugogodišnjim iskustvom u struci, ali i dizajnerica interijera koja u svom radu spaja tehničku preciznost s kreativnom strašću.

Prije nego što sam otvorila Noess Design studio, više od desetljeća sam radila za vodeće hrvatske i inozemne tvrtke u inženjerstvu i projektiranju. Ipak, u sebi sam uvijek nosila duboku želju za kreativnim izražavanjem, a dizajn interijera me je očarao svojom sposobnošću da transformiram prostore u ugodne i inspirativne oaze.

Noess Design je rođen iz te želje - iz želje da spojim svoje tehničko znanje i iskustvo s kreativnom vizijom i stvorim interijere koji su ne samo lijepo uređeni, već i funkcionalni, topli i podržavajući.

Vjerujem da okruženje u kojem boravimo može značajno utjecati na naše raspoloženje, produktivnost i opću dobrobit, te se trudim da svaki projekt Noess Design studija bude ispunjen harmonijom.

Ako ste u potrazi za dizajnericom interijera koja će vam pomoći da stvorite prostor iz snova, rado ću se s vama susresti i predložiti kako ćemo zajedno vaše ideje pretvoriti u stvaran prostor koji će vas ispunjavati i radovati.

Vaša Nina Šibarević
• magistra inženjerka građevinarstva
• dizajnerica interijera
• certificirana AutoCad specijalistica
• višegodišnje iskustvo u projektiranju i nadzoru
Trebate li više informacija oko uređenja interijera?
- Više od dizajna interijera
Kontakt
Ulica Valmade 93
Pula, Hrvatska
+385 97 643 8347
info@noessdesign.hr
Radno vrijeme
pon - pet: 08:00-16:00